De ce eu?

De ce eu?

Consultant de branding personal și trainer certificat, lucrez cu manageri de nivel mediu și top și cu antreprenori. Experiența mea înseamnă aproape zece ani de comunicare corporate în multinaționale de servicii profesionale și șase ani de jurnalism economic.

Mai multe detalii poți găsi aici

De aproape zece ani, sunt omul de comunicare din spatele unor oameni de afaceri puternici. Înainte, am scris despre ei și despre alții ca ei, sub semnătura personală: Ana-Maria Gavrilă.

Cele mai bune rezultate profesionale le-am avut din culise, aducând oameni care aveau ceva de spus în atenția publicului. Chiar și anonimă fiind, în timp mi-am construit un brand propriu.

Cei care mă cunosc sau care au lucrat cu mine m-ar descrie ca o persoană energică, implicată, deschisă, sinceră (uneori prea sinceră), serioasă (uneori prea serioasă), comunicativă și de încredere. În funcție de context, acestea sunt calități sau defecte :)

În timpul liber, colaborez editorial cu publicații de afaceri și sustinut prezentări la evenimente de business organizate de camere de comert, asociații profesionale sau companii.